1001 Tuinhuisjes

De meeste mensen lopen er wel eens tegenaan: te weinig bergingsruimte. Gereedschap, klusspullen, een fiets (of twee), de tuinmeubels in de winter en misschien nog wel een extra vrieskist of iets dergelijks. Het zijn allemaal zaken die in een gemiddeld huis geen vaste plek hebben, zeker niet omdat het langzamerhand steeds meer wordt.
Mocht je een garage hebben, dan kun je daar vaak veel in kwijt. Maar ook die raakt vanzelf vol: hoe meer ruimte je hebt, hoe meer spullen je verzamelt en dus ergens kwijt moet. En waarom zou je het weggooien, als dat niet nodig is? Gewoon een beetje extra ruimte creëren en je bent klaar.

Maar waar creëer je die extra ruimte? In de tuin! In het algemeen wordt niet de hele tuin gebruikt voor het terras. De rest van de tuin is er voor de sfeer. En wat kan deze sfeer beter complementeren dan een mooi tuinhuis? Een tuinhuisje heeft veel voordelen.

Allereerst werkt het sfeerverhogend. Wat heeft er een leukere en ‘tuinachtigere’ uitstraling dan een tuinhuisje achterin de tuin? Het creëert een hoekje, een bochtje, een stukje mysterie, omdat je niet meer tot het einde kunt kijken. Wat zou er achter dat huisje nog weer te vinden zijn? Met de juiste beplanting wordt het tuinhuis een eenheid met de rest van de tuin: geen raar houten object zonder toegevoegde waarde, maar iets dat één is geworden met de tuin. Ondanks dat er een groot ‘ding’ in de tuin komt te staan (hoewel: de grootte is natuurlijk helemaal zelf te bepalen), ontstaat er een stuk diepte en dynamiek die net voor dat beetje extra toegevoegde waarde zorgt.

Een ander voordeel van het tuinhuis, is dat in een tuinhuisje extra ruimte ontstaat. Het neemt ruimte in beslag in de tuin, maar het levert enorm veel ruimte op. Je kunt een fiets los op het pad zetten, maar je kunt ‘m ook netjes opruimen. De tuin ziet er netter uit en de fiets is beschermd tegen het weer. En al die andere kleine dingetjes die je eigenlijk niet meer kwijt kunt in huis? Ze kunnen gewoon in het tuinhuis. Ruimte genoeg!

Het mooiste is nog, dat bij www.1001tuinhuisjes.nl iedereen zijn of haar eigen tuinhuisje op maat kan laten maken. Afhankelijk van de ruimte die u ervoor over hebt, of juist de ruimte die u wilt hebben, kunnen zij een prachtig ontwerp uitzoeken en waar nodig aanpassen, zodat u een op maat gemaakt tuinhuisje hebt. Volop keuze uit allerlei houtsoorten voor het tuinhuisje, of het soort dak. Eén deur? Dubbele deuren? Een raampje links, of juist rechts? Of geen raam? Overkapping erbij, zodat u in de zomer nog tot heerlijk laat buiten kunt zitten, zelfs als het regenachtig is? Alles is mogelijk. Bij www.1001tuinhuisjes.nl weten ze precies wat er mogelijk is en kijken ze graag met u mee naar uw wensen!

1001tuinhuisjes_logo

Published by

Slim Groep

Vivamus vel sem at sapien interdum pretium. Sed porttitor, odio in blandit ornare, arcu risus pulvinar ante, a gravida augue justo sagittis ante. Sed mattis consectetur metus quis rutrum. Phasellus ultrices nisi a orci dignissim nec rutrum turpis semper.